Dagens träning 31/7

By Joint on 7/31/2009 11:58:00 em

Filed Under: ,

Ett litet men naggande gott gäng supporters fanns på plats och följde dagens träning. Träningen inleddes med bollövningar, där man balanserade på ett ben och passade med det andra. Sedan vidare till bollmottagning, passning och avslut på mål. Kvicka omställningar. Just det kan behövas på söndag. Träningen avslutades med matchspel. Såg faktiskt riktigt bra ut, utan att hymla.

Bloody-Sunday satt på pakethållaren och Mani styrde till styrketräningslokalen. Blomman hängde också med dit. Hochen körde på med fystränaren Fredrik. Han var lite mör efter comebackmatchen senast och är alltså inte truppaktuell redan nu. Macke fick en smäll på högerfoten i samma U21-match och vilade sin lindade fot ett tag, men när han väl var i spel så var han het. Shpettan hade vässat sina avslut avsevärt. Inte många missar i dag. Upp med Shpettan på topp!

Fystränaren Fredrik Norén verkar veta hur man ska behandla en Hoch. Ingen överansträngning här inte. Lugnt och metodiskt bara. Dessutom rehabade Hochen med ett leende på läpparna. Det ni!

Bringan syntes till i början, vid sidan av planen förstås. De andra bollade runt.

Mackes bandage längst högerfoten.

Spelövning.

Genomgång.

Tränarsnack.

Matchspel.

En sjukskriven herre och en skadad herre tittade på lite.

0 kommentarer for this post