Dagens träning 9/8

By Joint on 8/09/2009 06:44:00 em

Filed Under: ,


En lugn "dagen före match-träning".

Gallo vilade i går av säkerhetsskäl men var tillbaka i dag. Annars var träningen ett stort sömnpiller. Det var som att se färg torka. Uppvärmning, chill, passning två och två, chill, hoppa längst rep, chill, match på liten plan, chill och sedan slut – äntligen… Spelarna gjorde i alla fall inte slut på bränslet i dag, hoppas att det håller på att uppladdas till i morgon.

Olausson var inte på plats i dag heller… Inte heller JTA, men det hör ju inte till ovanligheten att han är borta. Vad har han för uppgifter? Kan någon granska… tack? Han är ju trots allt heltidsanställd och då borde man kunna begära av honom att han är på de flesta träningarna.

Under matchspelet hände det verkligen inget anmärkningsvärt. Petter var väl som vanligt en av de piggare och hade ett hårt skott i stolpen, men det var knappast den där intensiteten som vi fick se förra veckan på träningarna. Hochen och P hade knappt någon bollkontakt alls. Totalt iskalla. Shpetim var ganska anonym han också. Då är frågan, vem ska göra mål? Tre forwards som är ur form. Folk pratar om att det blir islossning för P osv, men oddsen på det känns höga.

0 kommentarer for this post