Träningssituationen, osannolik cuplottning, bottenmöte och rykten...

By Joint on 8/13/2009 05:09:00 em

Filed Under: ,

Laget hade en återhämtningsträning i tisdag. Onsdag då? Träningsledigt. I dag då? Träningsledigt (dock U21-bortamatch men det är ingen bortförklaring). Först i morgon är det träning, dagen före J-Södra borta. Varför har spelarna fått två dagars semester sådär bara? Behöver vi inte träna eller?
Jo, det behöver vi. Spelarna behöver träna matchspel på fullstor plan. I nuläget är det uteslutande sjumanna-matchspelspel på träningarna. Varför? Vi duttar tillräckligt mycket som det är. Vi behöver lära oss att slå en passning som är över fem meter. Gör om, gör rätt. Sedan borde det verkligen tas ett snack inom gruppen och individuellt. Lite som efter den ”onämnbara matchen mot de önämnbara”.
Det är träning i morgon klockan 16.00. Slut upp och kolla läget, vet jag.
***
West Scum United-Millwall i Engelska Ligacupen a.k.a Carling Cup. Oddsen på det? Lilla julafton, för fan. Det är som klippt ur skitfilmen Green Street Hooligans... hehehe.
***
Väsby-Trollhättan på TV4 Sport i kväll. Håller tummarna för ett X.
***
Det ryktas om att något är på gång inom laget. Något radikalt. Vad får vi se, det kanske offentliggörs snart. Något är på gång hörde jag i alla fall... Spännande.
***
En fågel i spelartruppen viskade i mitt öra att allt inte är frid och fröjd med JTA. En annan fågel viskade i mitt andra örat att han är en typisk ”boktränare”. Min egna fågel i min hjärna tvittrar om att han inte tror på sin spelidé och sitt spelsystem. För det första har vi egentligen ingen spelidé och för det andra byter vi spelsystem var och varannan match, trots att en våra idéer innan säsongen var att ”spela vårt egna spel utan att anpassa oss allt för mycket efter motståndet”. Jo, jo...

2 kommentarer for this post

Anonym

Något på gång? Någon ny tränare eller? Nyförvärv är det väl för sent för?

Posted on 2009-08-13 17:17  
Anonym

Att spelarna inte är på Löten behöver väl inte betyda att det är ledigt?

Posted on 2009-08-17 18:43