Dagens träning 30/7

By Joint on 7/30/2009 11:05:00 em

Filed Under: ,

Det var en ganska så skojsam träning i dag, men också seriös. Mestadels fokusering på passningsspel och rörelsemönster, men också träning i matchsituationer. Träningen avslutades med tvåmålsspel på liten yta.

Eric Schultz-Eklund var inte på plats och det tolkar jag som att han åkt vidare. Inte aktuell för oss helt enkelt. Så, nu droppar vi honom. Kaputt!

Träffade Mani på vägen hem från träningen. Han mådde inte alls bra. Enligt läkarrapport så var han ungefär 45 %:ig, och han var sugen på att bara gå in och kriga i 45' men det är ju inte klokt. Han kan vakna upp på morgonen och känna sig träningsredo, men väl på plats så låser det sig. Det ser inte alls lovande ut för honom. Tyvärr. Kan nog bli borta ett bra tag, nu igen... Fan, jag lider med honom.


RR och Ahlmen nötte målvaktsträning med tålmodige Claudio.

Palmen gjorde comeback för sjuhundraelfte gången. Petter gav han dock en smäll så jag trodde att han skulle gå sönder för sjuhundratolfte gången, men Palmen stod upp som tur var. Puh.

Denna trio deltog inte i bollövningarna. Hogge och Gallo gymmade antagligen, medan Blomman mest lallade runt med sina flip-flop-sandaler. Det beror på att han har en oviss skada.

Sunday Bale deltog inte heller. Skadad, som sagt.

... I stället tog han fram sin kamera och fotade. Stort!

Bringan kom gåendes med sin iPod touch och en nyckelknippa.

Träningen avslutades med match på liten yta.

I morgon blir det träning klockan 16.00 och kafferep. Be there!

0 kommentarer for this post