Dagens startelva

By Joint on 8/02/2009 05:47:00 em

Filed Under: , ,

RR
Zeta - Fernet - Gurra - Hasse
Olsson
Luggen - Petter - Jernet
Hasani - P
Enligt SvFF:s livescore. Som vanligt ska man ta deras elvor med en nypa salt. Det är lite sifferexercis över det hela. Luggen som högermittfältare är jag lite skeptisk till. Självklart har han offensiva kvaliteter - de väger nästan tyngre än hans defensiva - men jag vet inte riktigt. Gick ju inte så bra i höstas i den onämnbara matchen mot de önämnbara. Helst av allt skulle jag vilja se en fortsatt kontinuitet i startelvan. Nu får man ju självklart lov att göra en del ändringar - när man saknar spelare som Gallo och Sunday. Man måste vara flexibel, så är det. Men, inte behöver man väl ändra ett helt spelsystem för det - eller en backlinje i högform?

Med Luggen - Gurra - Fenriz - Hasse har vi släppt in ett mål på de tre senaste matcherna. Borde verkligen inte ändras - varför ändra på ett vinnande koncept, liksom? Oavsett vad. Zeta är en intressant spelare i all ära, men är han verkligen någon ytter? Jag tvivlar. Och vad gäller Petter centralt så vet jag inte riktigt... Skulle hellre ha Jernet där och fortsätta med Petter på sin vägvinnande position, där han befinner sig i högform.

Om jag skulle ta ut elvan skulle den se ut så här:
RR
Luggen - Gurra - Fenriz - Hasse
Zeta/Macke* - Olsson
Petter - Jernet - P**
Shpettan

* = Tror inte att Macke är 100 %:ig med tanke på den lindade högerfoten.
** = P har verkligen egenskaper för en yttermittfältare. Det är ingen slump att ÖSK använde honom som det. Såg riktigt bra ut som högermittfältare mot Djurgården i vintras dessutom.

Fast, nu återstår det ju att se om laguppställningen är som den är.

Update, 17.58: Startelvan stämmer tydligen. Huh.
Update, 18.14: Näe, den officiella startelvan var mörkad. Backlinjen är inte ändrad - tack för det!
De officiella elvorna som annonseras ut börjar ju bli patetiska. Den riktiga elvan är snarare:
RR
Luggen - Gurra - Fernet - Hasse
Zeta
Petter - Olsson - Jernet - Hasani
P

Ovanstående elva lät lite bättre. Nu ska jag sitta nervöst och följa matchen. På återseende.

1 kommentarer for this post

Anonym

Den riktiga start elvan var ju något bättre men när ska man våga bänka olsson som inte tillför något framåt? hur kan man värva en landslagsspelare på heltid och bara ha honom på bänken?? eller underprestera brutalt??? hur länge ska jens få misslyckas före svensson reagerar och gör nått!! som det är nu är det en pajas ordförande som bara sitter och ser på....

Posted on 2009-08-02 18:59