Dagens träning 14/8

By Joint on 8/14/2009 05:52:00 em

Filed Under: ,

Ännu en lättsam träning.
Fan, varför kan inte spelarna smälla på lite på träningarna?
– Det är för snällt, Fernberg, skrek Brännan en gång i en passningsövning där det gick ut på att passa inom laget fem gånger, sedan snabbt över med bollen. Fenriz var inte den enda som var snäll. Hela laget är snällt, förutom Sunday. Inga smällar utdelas på träningarna, med undantag för Sunday.

Nu gav det inte tillfälle att smälla på jättemycket däremot. Övningarna gick ut på att springa av sig lite, passa lite samt avslutningsvis en avslutningsövning. Petter fick mata inlägg från högerkanten och det var med blandad kvalité. Petter har verkligen utvecklats på många sätt i år men inläggen är fortfarande av halvdan kaliber. Johan P avslutade många gånger men avsluten höll inte jättebra kvalité. Tydligt att P har det jobbigt i sitt målgörande just nu. Hasse hade mycket bra avslut i dag och bör fortsätta ta alla frisparkar utanför straffområdet, i övrigt ska frisparkarna slås av Jernet.

Sista tio minuterarna snackade JTA med laget i mittcirkeln. Vet inte vad som sades men han stod där med sin taktiktavla och försökte väl förklara lite om sin så kallade "spelidé".

Nej, det var ingen vidare träning det här heller. Mina förväntningar inför morgondagens match är låga. Nästan så att jag nöjer mig med en pinne. Inga poäng i morgon och det ser ännu värre ut.

Förresten börjar mitt tålamod med JTA rinna mot sitt slut...

1 kommentarer for this post

Anonym

dog bloggen och blev en personlig hemsida?

Posted on 2009-08-19 14:12