Konkurrens i anfallet inför IKS - FFF

By Sakul on 8/19/2009 05:04:00 em

Filed Under: , , , ,

Både P och Shpetim nätade senast mot J-Södra, Hogge har gjort två bra inhopp och Sunday Bale är tillbaka från sin skada. Dags för fyrmannaanfall mot Falkenberg? Inte riktigt kanske, men visst är det ett svårt val vilka två som ska starta i dagens match. För det blir väl två? Kan inte tänka mig att man går ifrån den uppställningen efter succén senast. Tror inte heller att man byter ut några spelare, och det gör man isåfall rätt i. Ser ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept, även om t.ex Hoch och Bale knappast skulle göra bort sig de heller.


Falkenberg är ett tufft mostånd. Man har bland annat anfallaren Stefan Rodevåg, sexa i skytteligan med sina 9 mål, och en av Superettans bättre målvakter i Stojan Lukic. Att FFF ligger femma i serien säger också sitt.

Jag hinner inte skriva något längre än så här just nu, men räkna med att det kommer något efter matchen. Falkenberg har ännu inte spelat oavgjort i år, men jag gissar på att det blir så idag. Runt 2000 i publiken kanske, med tanke på att det är fint väder och det gick bra i den senaste matchen.

0 kommentarer for this post