Reflektioner...

By Joint on 8/07/2009 08:40:00 fm

Filed Under:

Trodde att IFK Norrköpings vändning var kommen, men ack så fel jag hade. Laget blev helt och hållet utrullade av Giffarna. Man kanske inte ska räkna bort Peking som ett bottenlag ändå?
***
Ett hattrick av Aziz Corr Nyang - och bladet skriver en egen notis om en Superettan-match. Woho!
***
Udda saker kan hända på en fotbollsplan. Stackars det färgblinda AFF-mittlåset som inte kunde urskilja sina medspelare och sina motståndare. Det här är ju verkligen ett stort skämt.
***
Rasmus Bengtsson har äntligen varit lite het på spelarmarknaden. Lazios sportchef hävdade att ett kontrakt var påskrivet, men Bengtssons agent hävdade att det var en lögn. Personligen funderar jag på hur man ställer om från lilla och snälla True Blues till stora och högerextremistiska Irriducibili? Nu blev det ju i och för sig som så att han skrev på för Hertha Berlin, till slut.
***
Vissa innebandynissar vill ha en finalserie. Jag undrar: varför måste golvboll alltid ta efter ishockeyn?
***
Golvboll som sport är inte lika glödhet som marijuanaröken över KAP-området, men jag ser ändå relativt mycket fram emot att gå på derbyt Sirius - Storvreta i andra omgången av SSL.
***
TV4 Sport ska börja sända lite Championship-fotboll och det var ju glädjande. Men varför namedroppa flera ”klassiska lag” i serien utan att nämna exempelvis Preston North End? Vilken miss av Fotbollskanalen. Anyway, kvällens tv-tips: Middlesbrough - Sheffield United klockan 21.00 på TV4 Sport. Förbered er på lite tuffare tag och domartoleransnivå än vad vi ser på Studan.
***
Det var ett himmelskt tjat om att Svennis bara gick till Notts County på grund av pengarna. Men kyss mig i röva, han går ner med 3,8 miljoner kronor i månaden. Just nu tjänar han - exklusive bonusar - ”bara” 56 000 kr i månaden. Det är väl ungefär lite över medelsnittslönen på en allsvensk tränare. Jag tror i stället att Svennis ser Notts som en reell utmaning, sedan vill jag ju tro att han har en förkärlek till historiska klubbar, men nja.
***
På tal om ingenting. Snacka om mellanår för oss i Västra Sidan. Eller så väntar alla andra bara på bandysäsongen. Det är ju för övrigt bevisat att klacken enbart består av ett fåtal hardcore-fans. Och nu syftar jag på oss som ändå engagerar oss i hög grad, trots motgångarna. Försämrad aktivitet på forumet, inga bortaresor och inga tifon förklarar situationen just nu. Som tur var håller vi någorlunda klass under matcherna på hemmaplan. Fast kom igen, bättre kan vi!
***
Sveriges tröttaste tävling? God morgon. Knäppt att kolla på en gubbe som räknar fingrarna efter att ha hållit sig vaken ett helt dygn i en sultansäng. Heja IKEA...

0 kommentarer for this post