Studan, aktion, träning, Chippen, Elfsborg-Lazio, Kanal 9, Twitter, highlights och dagens citat...

By Joint on 8/08/2009 09:25:00 fm

Filed Under: ,

Studan fyller 100 år i augusti, det kommer att uppmärksammas. Siriusfotboll.se uppmärksammar det genom att auktionera ut Gurras #100-tröja, från 2007 – för andra gången (denna gång den blåsvarta). Jag hoppas att vinsten går direkt ner i Gustaf Segerströms ficka. En smula lönebonus förtjänar han.
***
Ingen träning i går, kanske i dag? Jag vet inte. Siriusfotboll.se har blivit sämre på att kommunicera ut detta. Eller snarare, de kommunicerar inte ut det över huvud taget.
***
Christian ”Chippen” Wilhelmsson vill hem till Mjällby och Listerlandet. Roligaste med ”Chippen” var när han sade att han inte gick till Al Hilal på grund av pengarna, jo tjena... Men nu visar han storhet om han återvänder till Mjällby och Allsvenskan nästa år, efter nio år som utlandsproffs. Nio år som proffs lär Erton Fejzullahu också få. Men – när ska Sirius få ut spelare på proffsmarknaden? Vi är Sveriges fjärde största stad, for hilvide! Hoppas att vi kan producera några stjärnor snart...
***
Elfsborg - Lazio, oi oi oi! Nästan så att man vill ta sig till Borås den 27:e. Inte för att jag hyser några Laziosympatier, men italiensk fotboll och allt vad det innebär är ju dunder. Inte Agnes Dunder. Dunderbra, bara.
***
Kanal 9 tar över rättigheterna av Serie A – kul! Inte för att serien är särskilt bra längre, men, för att citera Birro: ”Italiensk fotboll brukar resa sig när folk sparkar på den”.
***
Twitter är så 2009. Många twittrar - även fotbollsproffs - och näst ut är Christiano Ronaldo. Men hans agent var tvungen att hjälpa honom för att lägga en tweet... Och egentligen, när han ändå är på tal, vilken råtta han är.
***
Highlights från LSK-IKS. Vem orkar bli påmind?
***
Dagens citat: ”– Det är lite Kalle Anka-status över det”. Sjonis angående bandyspelschemat, där vi ska spela fyra raka matcher hemma på Studenternas – inom loppet av mindre än två veckor. Jag gillar att ordförandet tar efter Garry Nilsson. Och för att citera honom: ”Vem är förvånad?? Bandyförbundet, Tramsins lakejer, är genomkorumperat sen flera år tillbaks. Sparka Håkan så långt från en bandyplan som det bara går. Förhoppningsvis ryker då också ett gäng av de ja-sägande tomtarna runt honom.”. Ord!

2 kommentarer for this post

Anonym

Fortsätt så här Joint. Nästan Mats Olsson-klass snart. Journalisthögskolan nästa?!

Posted on 2009-08-08 10:09  

Tack, Anonym. Vem vet - kanske det! =)

Posted on 2009-08-08 10:11