Dagens träning 8/8, med mera...

By Joint on 8/08/2009 07:01:00 em

Filed Under: , ,

Gallo var inte ombytt, fick en smäll på gårdagens förmiddagsträning och vilade därför av säkerhetsskäl. Olausson lyste med sin frånvaro nu igen. Misstänker semester. Annars såg det ut som vanligt. Rehab för Sunday, chill för Blomman, gym för Bringan och Mani (gissar jag).

Ahlm, Östen och Palmen var inte heller på plats. Det var ju Gusk-match och de kryssade mot Råsunda IS inför storpubliken på 52 personer. Vilka som spelade vet jag inte än, Kim Skoglund gjorde ett mål i alla fall. Anmärkte förresten att Sebastian Ödqvist har lämnat Sirius för Gusk. Dagens andra Gusk-målskytt hade för övrigt det längsta efternamnet jag skådat på länge: Baghoomiansangbarani.

I alla fall. Det var en ganska så lättsam träning. Passnings- och skottövningar. Love jonglerade hela vägen till skottlinje och drämde till dagens snyggaste mål. Hogge strumpade in någon läcker boll också. Claudio fick agera Ahlm i dag och gjorde det med dur, hans rosa lag var först till tio i skott-på-mål-matchen.

Sunnersta spelade i dag också och noterades för andra raka segern. Att besegra seriejumbon Storvreta var ju ingen större bedrift, men att vinna över serieledarna Fyris var imponerande. Eric Hörnell och Kim Eriksson nätade. 2-1 blev det. Fjolårets Saif:are, Fredrik Bengtsson, som även vikarerade en del i U21 i fjol, nätade för de gulsvarta. Fyris har tappat Rosén nu, som åker över till USA, vilket är ett kännbart avbräck för dem.

Claudio fick vikariera som målvakt i dag. Richard fick sig ett pass ensam med honom.

Sundays rehab går bättre än väntat. Blommans är oviss (se bild).

Passningsövning.

JTA tog ett snack med Hochen i sisådär fem minuter. Klarar han inte av att titta in i Hoch-ögon?

0 kommentarer for this post